Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 - WHAT´S NEW?

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 - WHAT´S NEW?

Julia Gustafsson |

El Lobos vapen 2023 - Mer kraftfull än någonsin!

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 

Kärna: 38 mm
Ram: Kolfiber
Träffyta: 12K kolfiber
Form: Diamant
Balans: Topptung (270mm)
Vikt: 365 gram (+/- 10 gram)

Kärnan - BLACK EVA
Rackets kärna består av en solid styv kärna för maximal kraft vid bollträff. Vid hårda slag såsom smash svarar kärnan fort och skickar ut bollen med grym fart.

Ytan - 12K KOLFIBER
Jämfört med Lebróns tidigare modell så består detta racks träffyta av ett 40% tjockare karbon-lager. Resultatet är en extra styv träffyta för dominerande explosivitet i slagen.

3D-SPIN
Jämfört med andra modeller från Babolat har Viper Juan Lebrón en extra sträv yta för maximalt grepp på bollen. Ett räfflat mönster samt en grovkornig sandpapperyta levererar högsta möjliga spinneffekt.

HPS-TECHNOLOGY
Samtliga toppmodeller från Babolat är designade med HPS-Technology vilket innebär att hålen i racket är strategisk placerade och anpassade efter rackets form. Just denna modell har två extra hål borrade i botten på racket för att kompensera för styvhet. 

VIBRASORB SYSTEM2
Sedan tidigare har Babolat implementerat ett dämpningssystem för att minimera vibrationer i racket som kan leda till skador. Med nya uppdaterade Vibrasorb System2 reduceras vibrationerna ytterligare för att ge mer känsla, utökad komfort och mindre stötar i slagen.

Ytterligare en nyhet är möjligheten att ta av och byta handledsrem på racket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.