Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

BULLPADEL FLOW W 2022

BULLPADEL FLOW W 2022

Julia Gustafsson |

BULLPADEL FLOW W 2022
Alejandra Salazars tävlingsracket

Form: Hybrid

Ram: 100% Carbon Tube

Yta: Fibrix 

Ytskikt: 3D Grain

Profil: 38 mm

Balans: Medel

Vikt: 345-360 g

Bullpadel Flow 2022 är Alejandra Salazars tävlingsracket. Racketen väger betydligt mindre än övriga racketar inom PRO LINE-serien, vilket gör att det är lämpar sig till spelare som av olika skäl söker ett lättare racket utan att ge avkall på övriga spelegenskaper. Ett lättare racket är också att rekommendera till den som har problem med armbågen eller som har tendens till ”padelarmbåge”.

Tekniker & material

Fibrix: Racketens yttre kärna består av en ny blandning mellan kolfiber och glasfiber som kallas Fibrix. Det är ett mer spänstigt ytskickt än de som endast är av kolfiber.

Adaptia-kärna: Multievan består av ett material med olika densiteter vilket anpassar sig beroende på om spelet är snabbt eller långsamt. Detta gör att racketen ger kraft vid offensivt hårt spel och vid långsamma bollar ger det kontroll.

Bullpadel Flow W 2022 har även Vibradrive; ett vibrationsdämpningssystem bestående ett silikonmaterial som sitter längs skaftet.

Vad gäller rackets träffyta är den krönt med en ruggad yta, en så kallad 3D-grain, som bidrar till ökad spinn i bollen vid slice:ade slag.

Hybridformen och den medelhöga balansen upplevs racket smidigt i handen.

Vem passar Bullpadel Flow W 2022 till?

Flow:en är skonsam att spela med vilket gör att den passar såväl den duktiga motionären som den professionella tävlingsspelaren.

Bullpadel har nu släppt Swedish Padel Open-versionen av modellen i Limited Edition: Bullpadel Flow SPO Limited Edition 2022