Wide assortment

Easy exchange

14 days right to return

13% off all regular prices

WELCOME13

HÄR ÄR BULLPADELS SKOR FÖR 2022

HÄR ÄR BULLPADELS SKOR FÖR 2022

Julia Gustafsson |

VERTEX GRIP 22

- Juan Tellos skoval

Äntligen släpptes Bullpadel 2022 års padelskor med bland annat Juan Tellos;

Vertex Grip 2022.

DÄMPNINGEN

Vertex Grip 22 är en mycket stabil och bekväm padelsko som har lagt krutet på extra stötdämpning i hälen, en såkallad Outer Balance, för maximal stabilitet och komfort. Skon har även en thermofodrad EVA-innersula - som håller fötterna svala och bekväma. Mellansulan är gjord av phylon vilket också bidrar till bästa dämpning.  

SULAN

Sulan ger bra grepp vid såväl inomhusspel som utomhusspel med sitt fiskbensmönster. Sulan är även utrustad med en Rotex; En rotationsskiva som underlättar vid snabba vändningar.  

MATERIALET

Tyget längs fotryggen har en sömnlös teknologi, ett KNIT-tyg, som formar sig efter foten. Det är även förstärkt i främre delen av skon, tåparti och sida för extra slitstyrka.

 

FLOW HYBRID 22

- Alejandra Salazars val

 

Designade för professionella eller avancerade spelare som letar efter en lätt sko som gynnar snabb reaktion, samtidigt som den garanterar stabilitet och grepp.

 DÄMPNINGEN

I Flow hybrid-modellen finns en Phylon-mellansula som ger dig en bekväm dämpning medan TPU-förstärkningarna stabiliserar dina rörelser. Även denna modell har en hälstabilisator som verkar främst vid snabba vändningar och tempoväxlingar.  

SULAN

Sulan har ett hybridmönster och är delad på mitten med ett Flex Rift-system. Hybridmönster innebär att ena sidan av foten består av fiskbensmönster (Herringbone sole) och den andra halvan består av "stoppunkter" även kallat Dots sole. Detta ger en perfekt mix mellan fart och grepp. Flex Rift-systemet bidrar även till ökad flexibilitet. Under tårna hittas en roterande Rotox-platta som ökar din snabbhet i sidled. Yttersulan är gjord av tåligt gummi, som också går upp över tårna för extra slitstyrka. 

MATERIALET

Tyget ovanpå foten är tillverkad med Thermo Fit-teknik vilket ger omkramande passform och minskar risken för skav. Thermo-teknik är en speciell vävteknik med termolimmade sömmar vilket även transporterar fukt lättare i skon. Skon är utformad för att ha god ventilation så att fötterna hålls svala under spelet.

Även tungan är anpassad för att skon ska andas bättre genom sin Breath tounge-teknologi.

 

BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22V 2022

- Paquito Navarros val

Hack Hybrid Fly 22V är WPT-kungen Paquito Navarros val av tävlingskor. De utmärker sig med sin sockliknande passform och snabba sulor.  

DÄMPNINGEN

Även här har Bullpadel använt sina bästa teknologier EVA och phylon som stabiliseringsystem och dämpningsteknik för att undvika stukningar och stötar samt ge bättre stöd. Foten hålls väl på plats med hälstabilisatorn och tårna är extra förstärkta då sulan går upp något vid den främre delen.

SULAN

Då skon är tillverkad för just padel är sulans bakdel utrustad med en FLY-komponent med lateral movement. Det är en sula som är speciellt utformad för padelspelarens typiska rörelsemönster. Även här är sulan berikad med rotox-systemet med en hybridsula som ger perfekt grepp för alla underlag, såväl det något äldre konstgräset med mycket sand som det nya mondi-mattorna med betydligt mindre sand. Halva sulan är fiskbensmönstrat medan den andra är något "dubbad" med prickar. Innersula av Ortholite®.

MATERIALET

Tyget är vävt med termofitteknik vilket eliminerar sömmar för en bättre passform och minskar risken för skav. Detta gör också att skorna upplevs lätta och andas väl.

Hack Hybrid Fly 22V har en socklikande design som ger fotledsområdet ett mycket bra stöd.