Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

MIX IT UP: NUTRIBULLET & MAGICBULLET

MIX IT UP: NUTRIBULLET & MAGICBULLET

Julia Gustafsson |

 Det är inte för intet som Nutribullet och Magicbullet har sålts i över 55 miljoner sålda enheter världen över. Men vad är egentligen skillnaden mellan de båda?

Läs nedan för att hitta vilken som passar ditt behov bäst!

MagicBuller är ett mer ekonomiskt alternativ för den som främst planerar att göra enskilda serveringar. Viktigt att veta är att den inte är kraftfull nog för att mixa is. 

Mixern har en motor på 200 watt, perfekt för att mala kaffebönor, göra smoothies eller pesto. Underskatta inte MagicBullet för sitt låga pris - den är otroligt hållbar och kommer vara med dig länge i köket. 

 

Något dyrare än MagicBullet men otroligt kraftfull och kan mixa allt, inklusive is och andra tuffa ingredienser med sin 900 watts-motor. 

NutriBullet finns i 12 snygga färger och står stadigt på köksbänken med sina sugfötter. Den rymmer även upp till 9,5 dl.  

Både MagicBullet och NutriBullet  kan diskas i diskmaskin. Notera att koppar och tillbehör ska diskas på översta hyllan i diskmaskinen medan knivblad bör handdiskas och Bullet-maskinen torkas ren.

Både NutriBullet och MagicBullet gör det lätt och roligt att förse dig med frukt och grönt. Med Flip-Top locken kan du dessutom ta med dig din smoothie i farten och du effektiviserar matlagningen hemma. 

  MagicBullet NutriBullet
Pris 1095 kr 1595-1895 kr
Watt 200 watt 900 watt
Koppstorlek  3,5 dl - 5 dl 7 dl - 9,5 dl
Tillbehör 2 koppar, 2 koppringar, 2 lock och 1 to-go lock.  2 behållare på 900 ml, 2 koppringar, 2 kantringar med handtag, 2 to-go lock. 

 

SMOOTHIE-INSPIRATION: 

För att boosta immunförsvaret: 

1 banan
1 1/2 dl fryst mango
1 msk gurkmeja
1 kryddmått svartpeppar eller chilipeppar
Havremjölk
Citron

Denna kryddstarka smoothie är, förutom antiinflammatorisk, även skyddande och hämmande i utvecklingen mot förkylningar. 

 

Återhämtningsmellis efter träning: 

1 banan
1 dl havregryn
1 dl kvarg
4 dl havremjölk
1 msk kakao
Toppa med blåbär och kokos

Efter träningspasset är det bra att fylla på med kolhydrater och protein för att påskynda återhämtningen och ge kroppen rätt byggstenar för att bli starkare.