Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

NYHET! Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023

NYHET! Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023

Julia Gustafsson |

DEN NYA Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023 ÄR HÄR!

Nedan tar vi reda på hur den skiljer sig mot sin föregångare.

Båda modeller har tillverkats exklusivt enligt kraven från Franco "Stupa" Stupaczuk, rankad 9 i världen.

Form: Hybrid (blandning mellan dropp och runt) 

Ram: Carbon BiTube

Yta: 15K kolfiber

Ytskikt: Sandpapper

Kärna: Black Eva Soft EHR

Balans: Medel

Vikt: 355-375 gram

 Tekniker och material

Den största nyheten med 2023-modellen är att träffytan är betydligt hårdare än föregångaren med 15K yta (istället för 12K). Det gör att nyheten upplevs hårdare, mer kraftfullt samt ger mer fart i de offensiva slagen. 

Kärnan är fortsatt mjuk vilket, i kombination med den hårda ytan, ger ännu mer fart utan mer ansträngning från spelaren. Kärnan ska också hjälpa till att reducera vibrationer.

Modellen förblir hybridformat och med medelbalans vilket ger bra kontroll i defensiven där du kan slå igenom slaget ordentligt utan att racket själv skapar allt för mycket fart. Hybridformen bidrar också till en jämt fördelad balans för ökad kontroll och mer förlåtande sweetspot.

Ramen är uppbyggd av dubbla lager kolfiber vilket gör racketen mer hållbar vid kontakt med glas och väggar. Ytan på Electra ST2 har fortsatt 3D-struktur men med inslag av sandpapper - för bästa bett i bollen.

Racket kommer med en grundlinda liknande de som sitter på tennisracket. Grundlindan har en skumgummikant som går likt en spiral efter skaftet för ett ergonomiskt grepp i handen. Denna går förstås att ta bort och byta till en annan grundlinda, läs mer om grundlindor HÄR.