Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

NYHETER! WINDAHL / YANGUAS / TAPIA

NYHETER! WINDAHL / YANGUAS / TAPIA

Julia Gustafsson |

2023 inleder starkt med nya kollektioner från flera av varumärkena. 
Vilka rackets spelar stjärnorna med och vad har de för egenskaper?
Först ut: Den största nyheten, Heads nyförvärv; Daniel Windahl:

 


Ett runt padelracket med förstorad sweetspot (“Massive Sweetspot”-teknologin) som tillför en balanserad mix av fart, känsla och väldigt bra kontroll. Kärnan är en något hårdare Power Foam, som tillför bra med kraft till de offensiva slagen.

Gravity Pro´s träffyta har strategiskt placerade borrhål samt den nya konstruktionen “Auxentic” som ger en härlig känsla i racket då den förbättrar rackets tyngdpunkt samt hjälper till att generera bra fart i slagen.

Rackets träffyta är tillverkad i Graphene, vilket är en mix mellan kol- och glasfiber. Mixen ger en förlåtande och skön bollträff med bättre kontroll jämfört med tidigare upplaga. Vidare har träffytan utrustats med med “Extreme Spin”, som är en räfflad struktur i syfte att öka spinn och skruv i slagen. 
Racket är skonsamt för arm och handled med sin "smart bridge-teknologi" som reducerar vibrationer och stötar. 

 
Mike Yanguas val av racket!
Kännetecknas med sin diamantform och Prisma-ram som till 90% minskar kontaktytan mellan rack och skadliga ytor som glasväggarna eller gallret, samt 10% minskat luftmotstånd vilket ger ett smidigt och lättmanövrerat racket.

Träffytan består en serie böjda linjer, en så kallad "Slice-textur", som ger bra grepp om bollen vid bollträff. 

Just denna modell är en winter-edition; En mjukare modell som rekommenderas vid låga temperaturer upp till 25
ºC. Racket har även ett längre grepp än vanliga padelrackets för att ge spelaren mer komfort och som är bra för de för de spelare som använder sig av en dubbelfattad backhand. 
Nytt för i år är "Wing Deffuser" - de förlängda borrhålen framtagna för att på bästa sätt tillgängliggöra luftgenomflödet i rackethalsen.

 2023-modellen är tillverkad i samma form med samma kärna (HR3) och struktur som tidigare upplaga. Dock är årets racket tillverkad med en betydligt styvare yta, en 18k kofiber.
Racket har kvar den inverterade V-bryggan mellan handtag och träffyta, vilket ytterligare förbättrar kontrollen och precisionen i racketen.
Racketen har även det avancerade antivibrationssystemet AVS integrerat vilket minskar vibrationerna som uppstår vid bollträffen och därför blir skonsammare mot armbåge och underarm.

Till skillnad från vissa andra varumärken så spelar Noxs proffsteam på omodifierade racketar direkt från Noxs vanliga kollektion. Du kan därför uppleva samma känsla på banan som Agustín Tapia gör under en WPT-match.

 

WINDAHL TAPIA YANGUAS
Egenskap Kontroll Kontroll/Kraft Kraft
Form Rund Dropp Diamant
Balans Medel Medel Hög
Vikt 360-375 gram
360-375 gram
345-370 gram
Yta Graphene (Kolfiber/glasfiber) 18K kolfiber 12 K kolfiber 
Kärna Medelhård EVA HR3 (hård) Hård
Struktur Ja Ja Ja