Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

PADELRESOR SPANIEN

PADELRESOR SPANIEN

Julia Gustafsson |

Sol, bad och padel i mängder!

 

Ett koncept som tog Sverige med storm redan 2017 när endast 34 000 registrerade padelbokningar gjordes. Idag, fem år senare, är siffran uppe på 540 000 (enligt Statistik från Svenska Padelförbundet) och svenskarna fortsätter vallfärda till padel-Meckat (läs: Spanien) årligen för att lära sig mer om sporten vi alla älskar. 

Spanien anammade padel redan 1974, 2005 grundades fröet till World Padel Tour och idag är padel den näst största sporten i landet vilket gör det till det naturliga resmålet för att samla familjen, kompisgänget och/eller kollegorna för en riktig padelfest! 

Padelresor Spanien

Även kända som "PRS", lanserades 2020 och är specialister på padelresor till Spanien och Costa Del Sol - mer specifikt i områdena Malaga, Marbella och Estepona. Samtliga resorter håller högsta klass och man bor alltid med gångavstånd mellan padel, boende, bad och avslappning. Några av PRS mest populära destinationer inkluderar ett 5-stjärnigt hotell i Marbella och en lyxig lägenhetsresort med hav-och berg utsikt i Estepona. Med en temperatur som sällan är lägre än 17 grader ens under vintermånaderna så är Costa Del Sol & PRS det optimala resmålet året runt för alla som älskar padel och sol. 

PRS erbjuder skräddarsydda resor helt efter kundernas önskemål. Allt
från flyg, transport, boende, tränare (med erfarenhet från World Padel Tour),
matchspel och upplevelser kan paketeras i en simpel
helhetslösning. 

Ongoal tillsammans med Padelresor Spanien!

Ongoal inleder samarbete med Padelresor Spanien vilket vi förstås vill fira tillsammans med våra kunder. När du bokar din resa med Padelresor Spanien, så anger du konden "Ongoal" så får du 3 timmars gratis matchspel på din destination! Inom kort ser vi även framemot att arrangera Ongoal-resor tillsammans med PRS! Mer information om det kommer!