Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA DAMER SPELAR MED

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA DAMER SPELAR MED

Julia Gustafsson |

 

Världsettan har valt Head Alpha Motion - En lättare och mjukare variant av Alpha Pro, vilket gör racket något mer lätthanterlig. 

Den är droppformad med mefelhög balans vilket ger en fin balans mellan fart och kontroll i slagen. Träffytan är slät och består av en mix av både kolfiber och glasfiber. Alpha Motion är också Graphene 360+ vilket ger ökad komfort och kontroll samt minskar vibrationerna vid bollträff. 

Power Foam-kärnan erbjuder mer kraft och träffytans sweetspot är förstorad genom tekniken och placeringen på borrhållen. Racket är även omslutet av ett Anti-Shock Skin vilket ökar rackets hållbarhet och skyddar mot repor. 

 Form Dropp
Vikt 355-375 gram
Balans Medelhög
Kärna Power Foam
Träffyta Räfflad
Främsta egenskap

Kontroll/Kraft

2. Paula Josemaria Martin - Head Delta Motion
 
Head Delta Motion 2022 är lättare version av Delta Pro, vilket lämpar sig väl för de som önskar förebygga skador i arm och handled.  Delta Motion är även något mjukare och har en förstorad sweetspot vilket gör den än mer skonsam. 
Padelracket är utrustat med Graphene 360+ som är ett material som förbättrar rackets förmåga att reducera vibrationer och som ger en skönare träffkänsla. Graphene 360+ materialet ger även bättre kontroll jämfört med tidigare version av detta racket.

Head Delta Motion 2022 är även utrustat med Heads nya Auxetic-System som är en nyutvecklad teknologi som minskar vibrationer.
 Form Diamant
Vikt 350-370 gram
Balans Medelhög
Kärna Power Foam
Träffyta Räfflad
Främsta egenskap

Kraft

3. Alejandra Salazar - Bullpadel Flow W 2022
 

Bullpadel Flow W 2022 Racketen väger betydligt mindre än övriga racketar inom PRO LINE-serien, vilket gör att det är lämpar sig till spelare som av olika skäl söker ett lättare racket utan att ge avkall på övriga spelegenskaper. 

Racketens yttre kärna består av en ny blandning mellan kolfiber och glasfiber som kallas Fibrix. Det är ett mer spänstigt ytskickt än de som endast är av kolfiber. Kärnan består av Multievan Adaptiasom anpassar sig beroende på om spelet är snabbt eller långsamt. Detta gör att racketen ger kraft vid offensivt hårt spel och vid långsamma bollar ger det kontroll.

Vad gäller rackets träffyta är den krönt med en ruggad yta, en så kallad 3D-grain, som bidrar till ökad spinn i bollen vid slice:ade slag. Hybridformen och den medelhöga balansen upplevs racket smidigt i handen.

 Form Hybrid
Vikt 345-360 gram
Balans Medelhög
Kärna Adaptia
Träffyta Ruggad
Främsta egenskap

Kontroll/Kraft

4. Gemma Triay - Bullpadel Elite W
 

Elite W 2022 är ett droppformat racket med en bra balans mellan fart och kontroll. Slagytan i det nya elastiska materialet Fibrix, som är en blandning av kolfiber och glasfiber ger även det en bra mix av fart och kontroll.

Rackets kärna är en MultiEva, en kärna med olika lager bestående olika densiteter för en mer mångsidig upplevelse på banan. 

Den här racket är avsedd för spelare på avancerad nivå, med sitt elastiska material och medelhöga balans, vilket gör att du kan ge allt i dina kraftslag men samtidigt kontrollera bollen perfekt.

 Form Dropp
Vikt 345-365 gram
Balans Medelhög
Kärna MultiEva
Träffyta Slät
Främsta egenskap

Kontroll/Kraft

5. Bea Gonzalez - Starvie Astrum Eris
Starvie Astrum Eris har en ram gjord av Guld Carbon 3K,  för ännu bättre hållbarhet. Racket har en rund form och centrerad sweetspot vilket gör racketen extra förlåtande. Dessutom har racket ett Star Balance System som sitter i rackets hals och ger en perfekt balans och stabilitet.
Rackets yta har 3D-struktur, Full Plane Effect, vilket hjälper dig få mer precision och tyngd i varje slag. Sweetspot består av två lager kolfiber: Carbon Colours 3K + Carbon 3K vilket dels gör racketen mer hållbart men det har också effekt i slagen i kombination med den mjuka kärnan: Rubber Density Soft V30. Hård yta i kombination med mjuk kärna bidrar till mycket power i slagen. Kärnan är även utvecklad att ge en lättare hastighetshantering av bollen och även enklare utförande av varje slag. 
 Form Rund
Vikt 350-385 gram
Balans Medelhög
Kärna
Rubber Density Soft V30
Träffyta Struktur
Främsta egenskap

Kraft