Wide assortment

Easy exchange

14 days right to return

13% off all regular prices

WELCOME13

Recension - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Recension - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Julia Gustafsson |

BULLPADEL ELITE W
- Världsettan Gemma Triays racketval. 
Den spanska World Padel Tour-stjärnan och världsettan Gemma Triay valde att byta racketsponsor från Asics till Bullpadel inför 2022-säsongen. 
Racket utmärker sig genom att vara 15-25 gram lättare än övriga rackets i Pro Line-serien. Racket består av det nya materialet Fibrix, som är en blandning mellan glas-och kolfiber och ger den perfekta mixen av power och kontroll. 

Form: Droppformat

Ram: CarbonTube (100% kolfiber)

Ytskikt: Slät

Yta: Fibrix

Profil: 38 mm

Balans: Medel

Vikt: 345-365 gram

TEKNIKER & MATERIAL

Elite W 2022 är ett droppformat racket med en bra balans mellan fart och kontroll. Slagytan i det nya elastiska materialet Fibrix, som är en blandning av kolfiber och glasfiber ger även det en bra mix av fart och kontroll.

Rackets kärna är en MultiEva, en kärna med olika lager bestående olika densiteter för en mer mångsidig upplevelse på banan. Kärnan anpassar sig till spelet beroende på spelarens svinghastighet samt hastighet på bollen när den träffar racket. 
Air React Channel gör racket stabilt och smidigt i handen. Trots rackets lätta vikt är det även utrustat med VibraDrive, Bullpadels vibrationsdämpningssystem, vilket gör det till det perfekta racket för att förebygga padelarmbåge. 

Den här racket är avsedd för spelare på avancerad nivå, med sitt elastiska material och medelhöga balans, vilket gör att du kan ge allt i dina kraftslag men samtidigt kontrollera bollen perfekt.