Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME13

WINDAHL: "DÄRFÖR VALDE JAG: HEAD GRAVITY PRO"

WINDAHL: "DÄRFÖR VALDE JAG: HEAD GRAVITY PRO"

Julia Gustafsson |

Daniel Windahl berättar i Andreas Johanssons VLOGG om varför han valde just Gravity Pro:
För att kunna utse ett vapen i Heads sortiment av racketar kikade Daniel på varje rackets egenskaper utifrån detaljnivå. Därifrån kunde han utse två stycken som han fastnade för; Gravity Pro och Speed Pro.
Skillnaden mellan de båda är att Gravity har ruggad yta men Speed Pro har slät. Det som sedan avgjorde beslutet var känslan av bollkontakt, med Gravity blev det ingen stum träff samt att det har en väldigt accelererande känsla på bollen. Dock är Gravity Pro ett något stummare racket mot vad Daniel tidigare har valt att spela med men det är vad han själv upplever krävs för att han ska kunna ta ytterligare steg i sin satsning. 
Daniel menar: "Det ska floata - Du ska inte behöva ta i så mycket för att få fart. Jag vill kunna jobba mycket med handled och finlir." Daniel är inte minst känd för sin tunga volley med mycket spin. Han "skalar lök", som Andreas uttrycker det, och menar på att han jobbar han runt bollen och tillsätter mycket spin med sin handled vilket har väldigt bra effekt i ett mjukt racket där bollen stannar längre än i ett stumt racket. 
Daniels bästa tips inför ditt nästa racketköp:
"Du ska uppleva och känna god bollkontakt för att undvika en stum upplevelse av bollen"
Ytterligare fakta om racket:
Ett runt padelracket med förstorad sweetspot (“Massive Sweetspot”-teknologin) som tillför en balanserad mix av fart, känsla och väldigt bra kontroll. Kärnan är en något hårdare Power Foam, som tillför bra med kraft till de offensiva slagen.

Gravity Pro´s träffyta har strategiskt placerade borrhål samt den nya konstruktionen “Auxentic” som ger en härlig känsla i racket då den förbättrar rackets tyngdpunkt samt hjälper till att generera bra fart i slagen.

Rackets träffyta är tillverkad i Graphene, vilket är en mix mellan kol- och glasfiber. Mixen ger en förlåtande och skön bollträff med bättre kontroll jämfört med tidigare upplaga. Vidare har träffytan utrustats med med “Extreme Spin”, som är en räfflad struktur i syfte att öka spinn och skruv i slagen. 
Racket är skonsamt för arm och handled med sin "smart bridge-teknologi" som reducerar vibrationer och stötar.